İcerik

Kilo vermenin cok degişik yolları


Kilo verin / NTV Haber 1Kilo vermek için spor salonlarında canhıraş bir biçimde kan ter içinde çalışmanız, kendinizi açlığa mahkum etmenize gerek yok. Egzersiz yaptığınızı bile fark etmeden ideal kilonuza kavuşabilirsiniz. 
İşte bunun yolları!
 
 
 
 

 
 
Kilo verin / NTV Haber 2Yatarak yapılan hareketler ya da karın egzersizleri sırasında dilinizi damağınıza dayayın. Boynunuzun ağrımadığını, karın kaslarının daha çok çalıştığını ve daha az yorulduğunuzu fark edeceksiniz.
 
 
 
 
 
 
Kilo verin / NTV Haber 3Durakta otobüs beklerken durağa sırtınızı dayayın ve dik durun. Karın kaslarınızın gerildiğini hissedeceksiniz.
 
 
 
 
 
 
 

 
Kilo verin / NTV Haber 4Vücut düzenli yapılan egzersize çabuk adapte olduğu için bir gün yürüyüş yapıyorsanız, diğer gün ip atlayın ya da dans edin.
 
 
 
 
 
 

 
 
Kilo verin / NTV Haber 5Spor yapmak zor geliyorsa hareketli müzikler dinleyin ki sizi motive etsin.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
kilo verin 6Yarım saat araba yıkamanın bile 150 kalori yakacağını unutmayın.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Kilo verin / NTV Haber 7
hızlı hareket etmekle daha kolay forma gireceğinizi aklınızdan çıkarın. Bir kez nefes alın. Sonra bir gerilme hareketi yapın. Sonra nefesinizi tutun ve böyle yavaşça hareket edin.
 
 
 
 
 
 

 
Kilo verin / NTV Haber 9
EVDE

Araştırmalara göre 
televizyo kumanda aletini kullanmadan her defasında yerinizden kalkarak kanal değiştirirseniz ve hazır kalkmışken odada bir dakika yürürseniz yılda 2,5 kilo verirsiniz.
 
 
 
 

 Kilo verin / NTV Haber 11
Televizyonda reklam molalarında holde yürüyüşe çıkın. Muhtemelen bir akşamda 20 kez yürüyüş yapmış olacaksınız.
 
 
 
 
 
 
 

 
 Kilo verin / NTV Haber 12
Uyandıktan sonra beş dakika yatakta kalın. Yan yatarak sırasıyla bacaklarınızı 15’er kez kaldırıp indirin. Sırtüstü uzanın, belinize bir yastık yerleştirin ve her bacağınızı 10 santim kaldırıp 15’er saniye bu şekilde durun… 
 
 
 
 
 

 
Kilo verin / NTV Haber 13
Vücudunuzu fırçalayın. Kan dolaşımını hızlandırıp selülitlerinizi yok edecektir.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Kilo verin / NTV Haber 14
Küvetin dolmasını mı bekliyorsunuz? Bu süreyi egzersizle değerlendirin. Küvetin kenarına oturun, ellerinizle küvetin kenarlarından tutunun ve kalçanızı 10-15 kez havaya kaldırın.
 
 
 
  
 

 
 
Kilo verin / NTV Haber 15
Yemek pişirme sırasında ocak başında beklerken dolu şişeler kullanarak kollarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Ayakta durun, kalçalarınızı sıkı tutarak bacaklarınızı ayırın ve ellerinizdeki su şişelerini 20-30 kez kaldırıp indirin.
 
 
 

 
Kilo verin / NTV Haber 16
TATİLDE

Kumda yürüyün. Ayağınızı kuma daldığında adım atmak için onu kumdan çıkarmak zorunda kalıyorsunuz. Bu baldırlar için bire bir… 
 
  
 
 

 
Kilo verin / NTV Haber 17
Deniz kenarına oturun. Suyu iterek bacaklarınızı açıp kapatın…
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Kilo verin / NTV Haber 18
Güneş kremi sürün. Tüm vücuda krem sürmenin en az 3 dakika sürdüğünü düşünürsek, 3 dakika boyunca kol kaslarınız çalışır.
 
 
  
 
 
 
 

 
Kilo verin / NTV Haber 19
Havuzdayken suyun içinde ellerinizi birleştirmeye veya mümkünse alkışlamaya çalışın. Hareketi 20-30 kez tekrarlayın. 

 
 
 
 
 

 
Kilo verin / NTV Haber 20Alısveriş edin. Alışveriş ederek geçirdiğiniz 10 dakika, 10 dakikalık yürüyüşe bedeldir ve günlük egzersiz ihtiyacınızın üçte birini karşılar. Dolu torbaları taşımak da sırt ve kol kaslarınızı çalıştırır..
 
 
 
 
 

 
Kilo verin / NTV Haber 21
Frizbi oynayın. Bu oyun göğüs, sırt ve kol kaslarınıza iyi gelir. Oyun sırasında eğilmek, uzanmak, hızla dönmek gerektiği için vücudun neredeyse bütün kas grupları çalışır. 
 
 
 
  





0 yorum:

Copyright © 2008 - iksirler - is proudly powered by Blogger
Blogger Template