İcerik

Ahmet maranki zayıflama cayı

Prof.Dr.Ahmet Maranki Bayanların çok ilgisini çekecek şifalı bitkilerden yapılan mükemmel bir zayıflama çayı tarifi veriyor.
malzemeler
-30 gr ayrık kökü,
-30 gr arpa,
-30 gr mısır püskülü
Hazırlanışı: Ayrık kökünü,arpayı,mısır püskülünü 1 kilo suya koyarak 10 dakika kaynatın, soğutulduktan sonra süzün.
İsteğe bağlı olarak Balla tatlandırılabilir veya limon sıkılır. Taze olarak tüketilmelidir.Günlük olarak hazırlanıp içilmelidir. Bu karışıma 20 gr da kiraz sapı ilave edilebilir.


SAÇ DÖKÜLMELERİNE KARŞI AHMET MARANKİDEN CEVİZ KABUĞU KÜRÜ 
20/9/2008 · Kategori: PROF DR AHMET MARANKİ

Cevizin hem dahili, hem harici kullanımından dolayı, vücudumuza şok şifalı bir besin olduğunu, heryerde okuyoruz ve duyuyoruz. Peki ,cevizin hem kabukları, hem içi, hatta ve hatta aradaki perdelerinin bile, ayrı ayrı şifa kaynağı olduğunu biliyor musunuz ? Bunu kim mi söyledi. Tabiki, Dr. Ahmet Maranki. Bu yazımızda ,ceviz kabuğunun saç dökülmelerine karşı etkisinden bahsedeceğiz.
* 20-25 adet cevizin sert dış kabuğunu, 1 litre suda 15 dakika kaynatın. Sabah ve akşam bu su ile saçlarınızı yıkayın. Saç dökülmelerinin azaldığını ve kaybolduğunuz göreceksiniz. Aynı zamanda bu kür doğal boya yerinde geçer. 3 ay boyunca bu kürü uygularsanız saçlarınız doğal rengini bulacak ve yumuşacık olacaktır

maranki.com

0 yorum:

Copyright © 2008 - iksirler - is proudly powered by Blogger
Blogger Template